{{ctrl.notification}}
بارداری و سفر

بارداری و سفر

یکی از مواردی که خانواده ها به ویژه بانوان باید به آن توجه داشته باشند سفر در دوران بارداری است که از حساسیت بسیاری برخوردار است. بهتر است خانم ها در این دوران سفر خود را به تعویق اندازند و یا از آن صرف نظر کنند، اما اگر مجبور به سفر هوایی هستند لازم است با پزشک خود مشورت کرده و تاییدیه او را دریافت نمایند. بیشتر شرکت های هواپیمایی برای دادن اجازه پرواز به خانم باردار در ماه های آخر، گواهی پزشک درخواست می کند و در روزهای نزدیک زایمان اجازه پرواز نمی‌دهند.

بارداری و سفر

مسافرت هوایی در خانم های باردار سالم در همه سنین حاملگی مقدور است. در سه ماهه اول حالت تهوع، خستگی، خونریزی و احتمال سقط بیشتر است و در سه ماهه سوم احتمال زایمان زودرس یا شروع دردهای زایمانی و پارگی کیسه آب وجود دارد . بنابراین قبل از هفته ۳۶ بارداری( ترجیحا ۱۴ تا ۲۸ هفته) مسافرت بی خطر است، بارداری های چند قلو یا افراد پرخطر بهتر است به سفر نروند.. از آنجایی که زایمان بعد از هفته ۳۷ ، غیرقابل پیش‌بینی است،  بعضی از خطوط هوایی اجازه پرواز در ماه آخر را نمی دهند. بعضی هم در موارد ضروری تنها با نظر پزشک با پرواز موافقت می نماید.

بارداری و سفر

زنان باردار چنانچه قصد مسافرت به خارج از کشور را دارند لازم است که تاریخ آخرین قاعدگی خود را به میلادی حفظ کنند و حداقل یک گزارش سونوگرافی حاملگی را با خود همراه داشته باشند. گروه خون خود را بدانند و با پزشک خود مشورت کنند.. معمولا برای مادر سالم و کودک او در کابین فشرده خطوط هواپیمایی مشکلی پیش نمی‌آید، آنها باید جایگاه راحتی در هواپیما داشته باشند و باید در وسط هواپیما بر روی بال که کم حرکت ترین قسمت هواپیما است و صندلی هایی که فضای بزرگتری جلوی آنهاست بنشینند. صندلی‌های کنار راهرو نیز تردد را راحت تر نموده و گزینه مناسبی است.

بارداری و سفر

در سفرهای طولانی خانم های باردار برای جلوگیری لخته شدن خون در اندامهای خود باید هر یک تا سه ساعت در راهرو راه بروند و جوراب واریس نرم پوشیده باشند. پوشیدن جوراب واریس نرم و لباسهای راحتی حاملگی نیز از لخته شدن خون جلوگیری میکند.. برای جلوگیری از ورم پاها و گرفتگی عضلات هر نیم ساعت پاهای خود را راست کنند یا برای دقایقی کفش هایشان را درآورند و پاهایشان را در سکوی زیر صندلی مقابل قرار دهند. مادران باید کمربند را از زیر شکم رد کرده سپس آن را ببندند.. نوشیدن مایعات به ویژه آب در طول سفر برای رفع خشکی هوای کابین فراموش نشود.. صفحه قهوه و نوشیدنی های کافئین دار که ادرار آورند و بعضی غذاها مثل کلم و لوبیا که نفاخ هستند در مسافرت توصیه نمی شود.

بارداری و سفر

قبل از سفر پیگیری کنید که در کشور مقصد فصل شروع و پایان آنفولانزا چه زمانی است و هماهنگ با آن واکسن آنفولانزا را دریافت کنید.. بیماری اسهال را جدی بگیرید زیرا کمبود شدید آب بدن تاثیرات خطرناکی برای مادر و جنین دارد.. بدانید که بیماری های عفونی برای زنان خطرناک است. برای مثال مالاریا،  گونه ای بیماری است که برای خانم حامله بسیار خطرناک است و باید از سفر به مناطقی که احتمال ابتلا به آن وجود دارد صرف نظر شود.. خانم باردار در طی سفر باید قبل از پرواز از خوردن غذا ها و نوشیدنی های مولد گاز بپرهیزد چرا که گاز محبوس شده می تواند در طی افزایش ارتفاع گسترش یابد.. مواجهه با رادیاسیون در سیستم امنیتی فرودگاه برای زنان باردار بسیار اندک است و ارتباطی با افزایش عوارض خطرناک برای نوزاد متولد شده ندارد و حال به دلیل گزارش های اخیر در رابطه با امکان ارتباط مواجه با رادیاسیون در زمان حاملگی و به دنبال آن افزایش خطر ایجاد سرطان زنان باردار در قسمت بازرسی فرودگاه بازرسی دستی را درخواست کنند.

date_range جمعه 23 آذر 1397 remove_red_eye 4526 بازدید favorite_border 0 chat 1
بخش
شماره موبایل
شماره ثابت
کانال تلگرام
پرواز داخلی
09336662081
03136662084
اتوبوس
09336662081
09336662081
هتل داخلی
09336662081
03136662081
تور داخلی
09336662081
03136662081
تور خارجی
09336662081
03136662081
ثبت نظر
chat 1
مژگان :

من در ماه سوم بارداری بلیط گرفتم اما دکتر اجازه پرواز بهم نداد